» » GÜNEŞLİ BİR SONBAHAR GÜNÜ



Kış geldiğinde herkese olduğu gibi bana da bir karamsarlık çöküyor. Hava soğuyor, kapılar kapatılıyor, kıyafetler kalın, günler daha kısa. Eh normaldir tabi karamsar düşünmek.

Hemen Facebook'ta başlıyor insanlar hayattan çıkardıkları acı dersleri, kötü tecrübeleri edebi bir dille, özlü sözlerle anlatmaya. Kimi, çevresindeki insanlardan şikayetleniyor, kimi dostlarından, kimisi de bir türlü mutlu olamamaktan. Oysa ki her sıkıntı insanın bakış açısına göre değişkenlik gösterebilir.Kötü tecrübeler bir daha tekrarlanmayacağı için, kötü insanlar bir daha yaklaşılmayacağı için ve kötü dostluklar asla özlenmeyeceği için sevinebilir insan.

Bu güne bir bakın. Kışın başlangıcında, tüm gece süren yağmurun sonrasında bulutsuz bir hava. Sıcak bir yaz günü gibi değil belki ama suratımıza vuran soğuk rüzgar olmadan, yağmur tarafından ıslaıp çamurlara basmamak için zıplamadan dolaşılabilecek ya da kısa bir yürüyüşe çıkılabilecek şirin bir kış günü. Hiç birini yapamıyor da olsanız en azından pencerenizi bir açın. Kafanızı dışarıya uzatıp güneşi hissedin ve karamsar düşüncelerden uzaklaşın. Bırakın onlar geride kalsın. Nasıl yaşarsak yaşayalım hayat devam ediyor, onu güzelleştirecek olan bakış açımızdır.


İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt.
 483-B Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply