» » » KAT BAHÇESİ DÜZENLEMEK



Artık yeni binalarda kat bahçeleri için ayırılan alanlar bulunmakta. Bu alanları düzenlerken kullanıcının yani ev sahibinin istekleri ve mekanın taşıyabileceği tarz doğrultusunda bir tasarım sürecine giriyorum.



Serap Hanım benden kat bahçesini düzenlememi istediğinde yumuşak renklere sahip ferah bir mekan tercih ettiğini belirtti. İlk olarak arka fonu oluşturuldu Doğal taş görünümlü vinil bir duvar kağıdı ile tüm duvarlar kaplandı. Böylece tüm mekan daha açık bir renk tona ve doğal bir dokuya sahip oldu.


Bahçe mobilyalarındaki mevcut döşemeler, ateş tuğlası tonlarında taşlanmış gabardin kumaş ile ve aynı tonları taşıyan çiçekli bir kumaş ile değiştirildi. Merkez duvarda farklı boyutlarda çiçekli çerçeveler ile bir kolaj çalışması yapıldı. Zeminde bambu kilim kullanıldı. Bahar dalları ve kumaş üzerindeki deseni oluşturan yapay çiçeklerle süslenmiş vazo serap Hanım'ın aldığı yüksek bir vazoyu süsledi. Ağaç şeklinde sıralı ahşap aksesuarlar ile kat bahçesi tamamlandı.







İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply