» »Unlabelled » 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlu olsun.


Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma günü, aslında tarihi bakıldığında çok güzel bir tarih seçilmiş dedim içimden, Tam yaz bitip soğuk havaların başladığı ve sokak hayvanlarının sığınmaya muhtaç olduğu bir tarih.
Hayvanlarda bu dünyaya bizim gibi yaşamaya geliyorlar, insanoğlu olarak katlettiğimiz dünyada şehir hayatında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar. 
Onlar çok masumlar 
Havalar bu kadar soğumuşken biz sıcak evlerimizde otururken onlar buz gibi kaldırım taşlarında asfaltlarda yatıyorlar, Nacizane fikrim bizde onlar için dışarıya korunaklı bir koli koyabiliriz. Bir tas su, birazda artık kalan yemeklerimizde onlara verebiliriz. Ben mahallemizdeki 4 sokak kedisini besliyorum, artık yolumu gözler oldular. En büyük sevaplardan biri yardıma muhtaçlara yardım etmek , yardıma muhtaçların arasında insanlar olduğu gibi  hayvanlarda var. Lütfen onların yaşam hakkına saygı duyalım.



Sevgilerimle
Bahar

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply