» » » KOLTUK YÜZÜ DEĞİŞTİRMEK



Salonlarımızda yani evimizin yaşam alanında değişiklik yapmak istediğimizde en önemli yüzdeyi koltuk, berjer ve sandalyeler kaplar. Günümüzde pek çok ev sahibi oturma gruplarını değiştirmek yerine yüzlerini yenilemeyi seçiyor. Çünkü bu hem daha az maliyetli oluyor hem de seçilebilecek binlerce farklı kumaş ve desen arasından kendi zevkinize özel bir çalışma yaptırabiliyorsunuz.

Diyelim ki oturma grubunuzun döşemelerini değiştirmeye karar verdiniz. Nasıl bir yol izlemelisiniz?
Öncelikle her bir parçanın en az iki açıdan fotoğrafını çekin ve her değişik parçadan kaç adet bulunduğunu bir kağıda not edin.

Bulunduğunuz semtte yüz değişimi yapan bir atölyeden kumaş hariç döşeme fiyatı alın. Bu fiyat içerisine nakliye, rötuş cilası, iskelet tamiri ve sünger değişimi kalemlerinin dahil olmasına dikkat edin. Tek bir atölye ile sınırlı kalmamak, bir kaç atölyeden fiyat alıp karşılaştırma yapmak yararınıza olacaktır.

Az önce kumaş hariç dememin sebebi ise döşeme atölyelerinde buluan kumaşların malesef dayanıksız ve kalitesiz olmasından kaynaklanıyor. Paranızı çöpe atmamak için kumaş seçiminizi mutlaka döşemelik kumaş satan mağazalardan yapın. Böylece hem kaliteli hem de dayanıklı bir yüze sahip olur ayrıca uzun süreli bir kullanım sağlarsınız. Ayrıca döşemelik kumaş aldığınız mağazadan da döşeme işçiliği için fiyat alabilirsiniz.

Benden size bir ufak tavsiye de oturma grubunuzda model değişikliğine asla gitmemenizdir. Her koltuğun iskeleti belirli bir modele özel yapılır. En ufak bir değişiklik bile istenilen sonucu asla vermeyecektir. Yenilenen süngerler ve kumaş oturma grubunuzu zaten baştan aşağı değiştireceği için böyle bir risk almayın.

Kumaşınızı aldıktan ve işçilik konusunda anlaştıktan sonra en fazla 15 gün içinde yeni koltuklarınız evinize teslim edilecektir. Şimdi biraz beyin fırtınası yapalım de yüzü yenilenen koltukların nasıl bir değişime uğradıklarını görelim.
















Daha fazlası ve uygulama için TIKLAYIN.


İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply