» » » » BANYO MOBİLYANIZI YENİLEYİN

 Banyo mobilyanızın eskidiğini düşünüyorsunuz ama bu tarz işler çok masraflı olduğu için daha uygun bir çözüm arayışına mı girdiniz? Bu yazı sizin için. 

Eskiyen banyo mobilyanız emin olun yapı marketlerde satılan ucuz mobilyalardan kat kat üstündür. Siz yıllardır kullandığınız için bıkmış olabilirsiniz ama eğer elinizden geliyorsa bir kaç zahmetli fakat harika sonuç veren hamle ile eskiyen banyo mobilyanızı yepyeni bir hale getirebilirsiniz. 

 


Önce ihtiyacınız olan malzemelerden biraz bahsedeyim. Tüm malzemeleri yapı marketlerde ya da nalburlarda rahatça bulabilirsiniz.

iki farklı yoğunlukta zımpara: Biri mevcut cilayı temizlemek için sert, diğeri pütürleri almak için su zımparası. Her iki zımparadan da kaç yaprak alacağıızı mobilyanızın büyüklüğüne göre belirleyebilirsiniz.
Dolgu astarı: Zımpara sonrasında ortaya çıkan darbeleri ve çizikleri dolduracak ve alt astar görevi görecek dolgu astarını isterken mobilya için olduğunu söyleyin.

Renkli/natürel cila: Eğer mobilyanız kaplamalı ise bu etkiyi gizlemeyecek renkli ya da natürel bir cila tercih etmelisiniz. Bu cilayı da isterken yine mobilya için olduğunu belirtmeyi ihmal etmeyin.

Kulp: Mobilya yenilenirken kulpların yenilenmemesi olmaz tabi. Mevcut deliklerin ölçüsü doğrultusunda yeteri kadar kulp alın.

Fırça: Cila uygulaması için en az iki tane fırça ve bu fırçaları temizlemek için tiner almayı unutmayın.




Uygulamalı örneğin sonrasında da size ilham vermesi için bir kaç farklı örnek daha koyuyorum. Kolları sıvayanlara şimdiden kolaylıklar diliyorum.




 


İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply