» » » » » » » » » » » » 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Olabilir?

24 Kasım Öğretmenler  Günü Hediyesi Ne Olabilir?

Öğretmenlik gibi zor ve özveri gerektiren bir mesleği icra eden değerli insanları onurlandırmak için kutlama günü olarak seçilen 24 Kasım Öğretmenler Günü, 1928 yılında Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün millet mekteplerinin başöğretmenliğini kabul etmesiyle ortaya çıkmıştır. 1981 yılından beri bu gün öğretmenlerimizi hatırlamamız ve onlara verdiğimiz kıymeti göstermemiz için özel bir gündür. Peki öğretmenler günü hediyesi ne olabilir? Hediye seçiminde dikkat etmemiz gereken önemli hususlardan biri hediyenin aşırı pahalı veya çok gösterişli olmamasıdır. Çünkü öğretmenlerimize mütevazi ve anlamlı bir hediye vermek bu özel gün için daha yerinde ve doğru bir hareket olacaktır.

Öğretmenlerimizin bizden tek beklentisi hatırlanmak olsa da bizler onları mutlu etmek için anlamlı hediyelerle onlara güzel hatıralar bırakabiliriz. Hayatımızda izleri olan ve bizi her zaman doğru olana iten, bizleri gerektiğinde koruyup kollayan, disiplini aşılayan, başarılarımızla gururlanan bu değerli insanları Öğretmenler Günü’nde yalnız bırakmak olmaz. Onlar bizler tarafından hatırlandıklarında ve emeklerinin boşa gitmediğini gördüklerinde çok mutlu olacaklardır. Ama siz de benim de öğretmenimin hayatında bir izim, bir hatıram olsun istiyorsanız ona hediyesepeti.com ‘dan özel bir hediye verebilirsiniz.

Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Olabilir?

                Kartvizitlik, Kalem ve Ayna Seti
               
                Bayan öğretmenlere hediye edilebilecek oldukça kullanışlı ve harika görünen bir set… Öğretmeninize küçük bir hediye vermekle yetinmek istemiyorsanız bu set sizin için iyi bir hediye seçeneği demektir. Her birinin üzerinde isim yazılı olan kişiye özel kartvizitlik, kalem ve ayna barındıran kırmızı, siyah ve beyaz renkleri bulunan bu set çalışan bayanların çok hoşuna gidecek. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bayan öğretmeninize hediye etmek için iyi bir tercih olacaktır. Bu seti orijinal kutusunda hediye paketi ile edinebilir, öğretmeninizi hatırladığınızı belirtirken mutlu edebilirsiniz.

                Kişiye Özel Ahşap Kum Saati


               
               
                ‘’Öğretmenler Günü hediyesi ne olabilir?” diye kara kara düşünenler için sıradanlıktan uzak, hoş bir hediye seçeneği. Bu ahşap kum saatini hem erkek hem de bayan öğretmenlere hediye edebilirsiniz. Çalışma masalarında yer verebilecekleri bu kum saati dilediğiniz şekilde hazırlanmaktadır. Üzerinde isim ve logo şeklinde ad ve soyadın baş harfleri yer almaktadır. Değerli öğretmenler için kristalize kum ve 15 dakika süreye sahip olan bu şık ahşap kum saati güzel bir hediye olacaktır. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir hediye ile kıymetli öğretmeninin karşısına çıkmak isteyenler, onlara asla unutulmayacaklarını söylerken hediyesini vermek isteyenler için bu nostaljik sayılabilecek hoş ve küçük kum saati ideal bir seçenek. Ürün 17 cm yüksekliğe, 10 cm genişliğe sahiptir. Çalışma masaları için iyi bir aksesuar ve sizden ona kalan hoş bir hatıra olacaktır.
                Öğretmene Hediye Gri Renkli Roller Kalem




               


                Öğretmenlik mesleğinde önemli bir yere sahip olan dolma kalemleri kalitesi ve özelliği ile değerlendirirsek bu gri renkli tükenmez kalem ideal bir hediye seçeneği olabilir. Kişiye özel olarak hazırlanan üzerinde imza stilli isim yer alan bu hoş kalem öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde verebileceğiniz hatıra olarak saklanabilecek ve kullanışlı bir hediye olacaktır. 

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply