» »Unlabelled » Altincicadde.com

                         

   Modern çağ diye de adlandırılan 21. yüzyılda insanoğlu birey olmanın, kendinde değerli olmanın bilincine varıp hayatının her köşesinde bireyselliğinin altını çizecek seçimlerle hayata kendi özgün imzasını atıyor. Bu seçimlerinden bir kısmını kendi özgün yaşam alanını yaratırken oluşturuyor. Kendi evini yapmak o kişinin ilgilerinin yansıması olduğundan sahip olduğumuz seçenekler arasında bizi yansıtan bir modelin varlığı önem arz ediyor. Aradığımız renk, model ve boyutta ev eşyasını bulmak kadar o eşyaların ergonomik ve yüksek fiyat-performans dengesine sahip olması da birçok kullanıcı için önemli.

Tarz sahibi evlerin alışveriş adresi adıyla kendini duyuran altincicadde.  com kullanıcılarına çok geniş çeşitlilikte, her bireyselliğe hitap eder tarzda modeller sunmanın yanı sıra, ergonomi ve ekonomiyi de garantiliyor. Mobilyadan dekorasyona, aydınlatmadan sofraya, banyo ve ev tekstilinden bahçe mobilyalarına evlerin her bir köşesinde şık, rahat ve sıcak dokunuşlar yapan bir firma. Ürünlerde klasiğin dışına çıkılarak mermerden ahşaba, pirinçten bronza, gümüşten metale, eskitme ahşaptan ağaç köküne kadar özgün maddelerden özgün tasarımlar ortaya çıkarılmış.

Ürünlere şöyle bir göz atıldığında her bir ürünün bir tasarımcı tarafından sanki bir kişiliğe hitap eder gibi yaratıldığı göze çarpıyor zira ortaçağ romantizmini yansıtan evler için ahşabın sıcaklığını taşıyan modeller de var modern bir kompozisyona sahip evler için siyah ile beyazın zaman ötesi uyumunu yansıtan modeller de.  Satranç tutkunlarına hitap eden masalar da var hayatlarını gökkuşağı tadında renkler içinde yaşayanlar için sehpalar da bahçe keyfine düşkün olanlar da düşünülmüş, kitaplığının yanında yaşamak isteyenler de. Binlerce yıl öncesinden beri, evden öte huzurun saklandığı yer olmuş yaşam alanları için insanoğlu en rahat, en şık, en ergonomik ve en yüksek performansa sahip parçaları kendini anlatmaya en yakın biçimde seçmek istiyorken altincicadde. combu beklentileri karşılamaya yeterliliği olan iyi bir seçenek.

Bunların yanında önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağlıyor. Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği’nin iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli kadınlara iş desteği anlamında başlattığı ‘Sınırsız Atölye’de ortaya çıkarılan ürünler. Altincicadde.com tarafından satılıyor ve satışlar bu el emeğinin sahibi kamplarda yaşayan 25 bin civarında kadına gönderiliyor. Bu atölyenin ürünlerinden alıp katkı yapmak isterseniz sitenin içeriğinde, üretilmiş çeşitli ürünleri görebilirsiniz.


About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply