» » » İşte Karşınızda; Mösyö Bıdık :)

28 Aralık 2012 tarihinde Masallar diyarinda küçük sevimli minicik bir kedicik yaşarmış,  Bir gün onu bir adam bulmuş perişan halde korkmuş , kirlenmiş aç . Hemen kucak açmış kediciğe iş yerine almış. 
Tam da Hafta sonuymuş buz gibiymiş hava. Adamın kızı bu küçük sevimli minicik kediciği görünce dayanamamış kocasina haber vermiş gidip almışlar soğuk işyerinden, getirmişler sıcacık yuvalarında misafir etmekmiş amaçları , ama o kadar sevimliymiş ki kedicik o kadar da minik . Sevdirmiş kendini hemen genç kadın ile kocasına . 

 

Küçücük sevimli minicik kediciğin artık sıcak bir yuvası olmuş, Adını da küçücük sevimli minicik kedicik koymuşlar.





                                 Hehehe tabi kedimiz has bir Türk kedisi oldugu için brezilyalı gibi 4 kelimelik isim uzun gelmiş, Ve çok hızlı bir şekilde büyüdüğü de düşünülerek ismi Mösyö Bıdık olmasına karar verilmiş.   Sıcak yuvasında oyunlar oynayarak bol bol da uyuyarak geçiriyormuş artık zamanınını ve Mutlu son..
                           Hepinize iyi haftasonları :))
                                 
                 

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply