» » AĞAÇ MERDİVEN



Çocukluğumda dışarıda oynarken( bizim çocukluğumuzda dışarıda oynayabilme kavramı vardı ) bazen tüm gün boyunca elimde bir taş ya da uzunca bir dal parçasıyla dolaşır, şahane hayal gücümle o parçaya binlerce işlev yükler, oynar ve çok eğlenirdim.

Akşam olup da eve girme vakti geldiğinde oyuncağımı da yanıma alıp evin yolunu tutardım. Kapıdan içeri adımımı attığımda ise herhalde evin temizliği ağır bastığı için tüm gün boyunca çok değerli gördüğüm o oyuncak bir anda kirli bir taş ya da dal parçasına dönüşür gözümden düşerdi.

Dışarıdayken hoşumuza giden doğa harikaları, evimizin kapısından girince işte böyle silikleşiveriyor bir anda. Bu güzel merdiven tasarımında ise durum farklı. Bulunduğu mekana çok güzel bir adaptasyon sağlamış. Küpeştelerindeki dal desenleri ile evin tam ortasında duran ama evin bütünlüğünü bozmayan bir ağaç olmuş.


İç Mimar Pelin Pelister Akyürek
 Moba Home Bağdat Caddesi Mağazası 
Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply