» » PVC PENCERE SİSTEMLERİNDE NEYE GÖRE SEÇİM YAPMALI ?


Pvc pencere sistemleri artık yaşamımızın bir parçası. Zaten pencere konusunda hem yazın hem de kışın ses ve ısı yalıtımı konusunda daha farklı bir çözüm düşünülemez.
İhtiyaca uygun pvc pencere modelleri hayatı daha da kolaylaştırmak için tasarlanıyor. Özellikle dar alanlarda daha fazla hareket alanı yaratan ve 360° dönebilen pivot pencereler yuvarlak ve dikdörtgen şekillerde kullanılabiliyor. Sağ ve sol tarafı dolu olan pencerelerde manzarayı engellemeyen bu sistemi kesinlikle tercih etmelisiniz.




Katlanabilir pencere sistemleri ise geniş açıklıkları daha verimli kullanabilmek için birebir. Bu sistemde kışın ısı yalıtımı sağlanırken yazın geniş açıklığın tamamı kullanılabilir hale geliyor.




Otomatik Sürme pvc pencere sistemleri ise geniş açıklıklara farklı bir alternatif olarak düşünülebilir. Tek kanadın ölçüsü kadar boş alan yaratan sürme sistemleri balkonlarınızda yeni kapalı alanlar yaratmak için kullanabilirsiniz.

 Farklı renk seçenekleri düşünüyorsanız; altın meşe, maun ve budaklı meşe renklerine eklenen sedir ve ceviz ile en uzun ömürlü ve gerçek doğallığa en yakın ahşap desenli renk seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. 
 Yine evlerimizde yaz aylarını çekilmez kılan sinek problemi için pencere sistemi içinde çözülen sineklikler kullanılabilir. Aynı sistem otomatik ya da manuel panjur ile birlikte de tercih edilebilir.

 Mimari beklentilerinize cevap olarak Fıratpen; alternatif pvc pencere çözümleri üreterek evlerinizi renklendirmeyi hedefliyor. Akılcı ve kalıcı çözümler için Fıratpen'in pvc pencere sayfasını mutlaka ziyaret edin.



İç Mimar 
Pelin Pelister Akyürek 
Moba Home Bağdat Caddesi Mağazası
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply