» » OYUN ALANI DÜZENLEMEK



Çocuklarımızın oyun alanını belirlemek  çok önemlidir. Hem kişisel gelişim sürecinde daha güçlü bir birey olmaları için hem de yaşam alanınızın oyuncakların işgalinde olmaması için çocuğun faaliyet gösterdiği tüm alanlarda bir oyun köşesi olması gerekir. 

Küçük pofidikler genelde kendi odaları dışında evin yaşam alanı olarak kullanılan salon kısmında hüküm sürerler. O minicik ama üzerine basınca çok can acıtan oyuncakların mekanın her köşesinde size bubi tuzakları kurmaması için kullanılan alanda miniğinize bir köşe oluşturmak akıllıcadır.

Oyuncakların konulacağı çekmeceli bir ünite yada şirin bir oyuncak sepeti, çizilmesine izin verilen hatta koyu renge boyanıp kenarına tebeşir ya da pastel boya konulacak bir duvar. Ya da en azından bir yazı tahtası yeterlidir. 
Miniğinizi mutlu etmek için yapacağınız ufacık dokunuşlarla hem siz rahat edersiniz hem de O; zamanla toplu tutması gereken kendisine ait bir alanı olduğu düşüncesi ile daha güçlü bir birey olarak yetişir.



İç Mimar 
Pelin Pelister Akyürek 
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply