» » HAREKETLİ TAVANLAR İÇİN BOYA VE DUVAR KAĞIDI KULLANIMI




Bir iç mekan tasarımı yaparken olabildiğince sade bırakılan hatta hiç el değmeyen tek yer tavandır. Uyumlu renklerde mobilyalar, uçuşan perdeler, çılgın desenlerde duvar kağıtları düşünülür de tavan, dümdüz bir beyaz ile boyanır ve geçilir.

Eğer siz evinizde bir farklılık yaratmak isterseniz, artık tavanları da hareketlendirmek için çok şirin çözümler mevcut.

İç mekanda kullandığınız reklerden tamamlayıcı olanı seçin ve tavanınızı aynı renkte boyayın. Tavanın basık duracağını düşünüyorsanız işte size olmayacağının kanıtı.





Yoksa bileğinize güveniyor musunuz? ince bir fırçayla harikalar yaratırım ben diyorsanız ya da güvendiğiniz zanaatkar bir arkadaşınız varsa güzel desenler de uygulayabilirsiniz.




Bileğinizi yormadan, hiç riske girmeden de güzel desenleri tavanınızda görmeniz mümkün. Hem yaşam alanlarında hem de banyo ve mutfak gibi ıslak hacimlerde duvarlarınızda kullandığınız duvar kağıtlarını tavanda da uygulayabilirsiniz. Önce güzel ve büyük bir desen seçin. Silinebilir bir kağıt olmasına dikkat edin çünkü tavanların da temizliğe ihtiyacı var. 
Sonra uygulayacak bir usta bulun. Uygulayan kişi muhakkak desen tekrarlarına dikkat etmelidir
Ve sonuç ta taaaaaaa.








İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply