» » GENÇ KIZ ODALARINDA MAKYAJ KÖŞELERİ



Genç kızların odalarının doğru dekore edilmesi, büyüme sürecinin başında olan prenseslerin bireyselleşmesinde, kişiliğinin güçlenmesinde ve kendilerine olan güvenlerinin artmasında güçlü etkenlerden biridir.

genç kızlar özellikle sosyal çevrelerinden çok çabuk etkilenirler. Hem kız arkadaşları hem de karşı cins tarafından beğenilmek ise ergenlik çağında en büyük problemlerinden biridir. Kendi, odasında yani kendi iç dünyasında ne kadar mutlu olursa dışarıya da bu mutluluğu aynı şiddette özgüven olarak yansıtacaktır.

Her ne kadar babalar karşı çıksa da her genç kızın odasında bır makyaj köşesi bulunmalıdır. Saçların tarandığı ve dışarıya çıkmadan önce son kez bakılan ayna, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin sergilendiği, aksesuarların dizildiği tezgah ve raflar bu köşeyi oluşturan parçaların başında gelir. 










 

İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL
 Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply