» » SERAMİK SANATÇISI YEŞİM BAYRAK'TAN EL YAPIMI SERAMİK ESERLER




Sanat ile bir arada yaşamaya başlayınca her dalın ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu görmeye başlıyorsunuz. Üniversitede okurken seramik bölümü binanın alt katındaydı. Her ne kadar kendi derslerimden başımı kaldıramayacak durumda olsam da özellikle kantine giderken seramik bölümü sınıflarının ve atölyelerinin önünden geçerdim. Koridora yayılmış sırlanmak için bekleyen ham eserler, yine duvarlara asılmış eşsiz işler hala gözümün önünde gibi sanki.

Şimdi bakıyorum da hem okulumdan hem de diğer güzel sanatlar fakültelerinden mezun olmuş ve gerçekten çok büyük emeklerle çalışmalarına devam eden arkadaşlarım harika eserler ortaya çıkartmaya başlamışlar. Yazımın başında da bahsettiğim gibi sanatın her dalı birbirinden ayrı güzel ve her bir dal birbirini bütünlemek için yaratılmış adeta.



Bu gün sevgili arkadaşım Yeşim Bayrak'ın Heybeli Ada 'da bulunan atölyesinde tasarladığı ve hayata geçirdiği eserlerinin bazılarını paylaşacağım. Bu eşsiz eserler yakında mağazamın raflarını süsleyecek ve artık ulaşılabilir olacak.

Özellikle kolyeleri beğendiyseniz BURADAN'da satınalabilirsiniz.



















İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL
 Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply