» » » Şömine Modelleri


Şömine keyfi denildiğinde herkesin içini bir sıcaklık kaplar. Usulca dans eden turuncu alevlerin karşısında yudumlanan sıcak içecekler ile yapılan keyifli sohbetler gelir hemen akla. Dışarıda soğuk bir ayaz eserken ya da belki lapa lapa kar yağarken sıcacık şöminenin karşısında oturup manzaranın keyfini çıkartmak ne güzeldir.

Şömine dediğimiz zaman aklımıza ilk gelenler bunlar fakat belki bazılarımızın evinde hiç kullanılmayan şömineler var. İçlerine süs olsun diye konulmuş kütükler ile hoş bir görüntü sağlamak dışında hiç bir işlevi olmayan şömineler. Ne yazık ki bu şömilerin çoğunun ya baca bağlantısı yanlış ya da baca yapılmaya bile tenezzül edilmemiş zamanında. Yine de bir kaç işlevsel dokunuşla turuncu alevin hoşluğunu bacasız şöminelerle siz de evinizde yaşayabilirsiniz. Konu ile ilgili çözümü daha önce yazmıştım BURADAN okuyabilirsiniz.

Şimdi gelelim ilham veren modellere. Eviniz yeni yapılıyorsa ya da komple bir tadilat yapmayı düşünüyorsanız, değerlendirecek bir köşeniz de varsa alternatiflere bir göz atın derim.




















İç Mimar 
Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply