» » DUVAR KAĞIDI SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER


 İç mekan  ve dekorasyon trendleri sürekli değişirken malzemelerin de aynı hıza ayak uydurması gerekiyor. Duvar kağıdı son dönemlerin en çok ilgi gören malzemelerinden biri bu yüzden blogumda olabildiğince yer vermeye ve duvar kağıdı seçimi konusunda sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Ülkemizde, yerli üretim olarak pek çok ürüne yüksek kalitede erişebiliyor olsak da bu malesef duvar kağıtları için geçerli değil. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek ithal duvar kağıdı  seçenekleri daha çok avrupa ülkelerinden çıkıyor. Almanya, İtalya, Fransa gibi ülkelerin yanında bir kademe aşağıda olan kuzey kore ürünleri de oldukça keyifli sonuçlar alabilmenize olanak sağlıyor. 



Evinizde kullanmak için ithal duvar kağıdı arıyorsanız eğer bazı kriterlere de dikkat etmenizi öneririm. Mesela silinebilir olması en önemli özelliklerden biridir. Bu özelliğe sahip duvar kağıdı çeşitleri genelde vinil esaslıdır. Ayrıca ıslak hacimde yani mutfak ya da banyoda duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız hem vinil hem de tekstil tabanlı ürünleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır.



Duvar kagıdı uygulaması ise çok basittir. Tabi ki kendiniz bu işe soyunun demiyorum ama en azından evde yapılan bir tadilatta toz ve yıkıntı sıkıntısını duvar kağıdı uygulatırken yaşamazsınız. 
Duvar kağıdı uygulaması su ile kıvamlanan yapıştırıcılarla yapılır. Böylece uygulama sonrasında hem herhangi bir koku sıkıntısı yaşamaz hem de sıkılıp kurtulmak istediğinizde kağıdı ıslatıp bekledikten sonra rahatça duvarınızdan soyabilirsiniz. 










İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply