» » » English Home Perde Çekimimiz

   Ev dekorasyonunda en çok beğendiğim markalar arasında yer alan English Home ile ilgili olarak daha öncede evimde kullandığım ürünlerle ilgili yazılar yayınlamıştım. English Home yetkilileriyle görüşmemiz üzerine Kadıköy Mağazasında eğlenceli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. 

    Özellikle Perde ve tüllerin modellerini çok beğendim. Fiyatları da ayrıca  çok uygun. Keşke ben evlenmeden önce de bu modeller olsaydı, eminim ki perdeler için verdiğimiz fiyatın yarısına  English Home 'dan perde işini halledebilirdik. 

    Evlilik hazırlıkları içerisinde olan arkadaşlarımıza da uğrayıp bir göz atmalarını öneririm.  Fiyatları modelleri iyice bir incelemekte fayda var.

 Şimdi sizlere çektiğim Fotoğrafları paylaşacağım ; 
Dikkat ederseniz perdelerin üstünde fiyatlar var, bu fiyatlara resimde görmüş olduğunuzun tümünü, yani  tül, perde, fon  da dahil. 
Modeller çok çeşitli , renkler çok güzel.









Perde kartelalarını da çekime ekledik, böylece modeller hakkında daha iyi fikriniz olur.



Sanki bir gece elbisesinin etekleri gibi, hoş ve şık.




                                         Detaylarda , minik ponponlar, danteller , desenler var. Özellikle pembe minik ponponlu perdeyi çok beğendim.



Lilalar, pembeler, bejler, ve bu senenin modası danteller ;





Özellikle perdelerin fiyatlarını da fotoğrafladım. Bu fotoğraftada yandaki fon ve tül ün metre fiyatını görebilirsiniz.






         Perdeler daha da güzelleştirmek için Çiçek detayları eklenmiş, Çok hoşuma gitti. Çiçek perde süsü ayrı olarak satılıyor.









 Özel dikim perde uygulaması nasıl gerçekleşiyor;

 Kurulan bu yenilikçi sisteme göre,seçtiğiniz kaliteli kumaşlar,verdiğiniz ölçüde dikilip,çok uygun fiyatlarda  teslim ediliyor.  Türkiye'deki 57 mağazamızdan aynı kumaş ve ölçüye hep aynı fiyat sunuluyor.

   Öncelikle perde modelini, pile çeşidini ve kumaşları seçiyorsunuz. Perdenin dikildikten sonraki en ve boy ölçülerini veriyorsunuz (duvar ölçüsü,pencere ölçüsü vb karışık ölçüler istenmiyor).  Bilgiler bilgisayara işleniyor ve yazıcıdan döküm alınıyor. Dökümde;verdiğiniz bilgiler ile kumaş hesabı,işçilik ücreti,nakit ve vadeli ödeme seçenekleri gibi tüm bilgiler detayıyla bulunuyor.  Dikilen perde,mağazaya iletiliyor.Mağaza size bilgi veriyor, ve istediğiniz zaman alabiliyorsunuz.

  English Home Mağazasına gidipde eli boş dönmek imkansız, ev aksesuarları bölümünden beğenip te alamadığım raf ve panolardan da aldım , onları da ilerleyen günlerde fotoğraflayıp paylaşacağım.

* Diğer English Home yazılarım için Buraya Tıklayınız.


* Ben en çok bu seneninde modası olan soft renklerdeki dantel olanları beğendim.
  Siz en çok hangi modelleri beğendiniz ?


*

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply