» » DOĞADA SANAT

 Haftasonu yapılacak kısa bir doğa yürüyüşü için sonbaharın bu keyifli günlerini seçmelisiniz. Oturduğunuz şehirde doğa ile iç içe olabileceğiniz yerler varsa fırsatı kaçırmayın. rahat kıyafetlerinizi, spor ayakkabılarınızı giydikten sonra sevdiklerinizle birlikte biraz taze hava solumak gibisi yoktur.

Doğa yürüyüşleri öyle iyi hissettirir ki insana yemyeşil yapraklarla dolu bir ağacı ya da kocaman parlak bir kayayı tutup eve getirmek istersiniz. Sizi bilmem ama benim çocukluğumun hayal kırıklıklarından biridir, tüm gün delice oynadığım bir dal parçasını ya da yuvarlak bir taşı eve getirdiğimde aslında o kadar da güzel bir oyuncak olmadığını, üzeri toz ve çamurla kaplı pis bir dal parçası ya da taş olduğunu görüp üzülürdüm. Çiçek dalında, dal ağaçta, taş yerinde güzelmiş, zamanla bunu anladım.

Güzel bir doğa yürüyüşünden sonra belki o bitki örtüsünü alıp evinize getiremezsiniz ama siz kendinizden bir parçayı orada bırakıp sizden sonra o yolu arşınlayacaklara küçük bir süpriz yapabilirsiniz. Bir fırça, biraz su ve küçük bir sulu boya paleti ile doğada sanatın tadını çıkartın.











İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Çatalçeşme Palas Apt. 480-A 
Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply