» » BACASIZ VE DUMANSIZ ŞÖMİNE-BRANDONİ

Çok eskiden evlerde tek ısınma kaynağı olarak kullanılan şömineler daha sonra apartman dairelerimizin salonlarında köşeleri süsleyen bir dekorasyon öğesinden öteye geçemedi. Düzgün yapılmayan bacalar, alt kattan yakıldığında üst katın duman altında kalması gibi minik sorunlar nedeniyle zamanla bu tutku da tamamen unutuldu.

Bir heves evine şömine yaptırmak isteyenlerin vazgeçme sebeplerinin en önemlisi işte bu baca sıkıntısıdır. Ya daire ara kattadır ve baca yapılma şansı yoktur ya da birileri gelir ve mevcut baca için "bu baca çekmez, eviniz is olur" der. Böylece şömine hayalleri de suya düşer.

Eğer evinizde şömine keyfi yaşamak istiyorsanız size iyi bir haberim var. İtalyan Brandoni firmasının ürettiği, bacaya ihtiyaç duymayan ve duman çıkartmayan şömineler beklentilerinizin ötesinde bir şömine konforunu size sunuyor. 







 Bu birbirinden şık tasarıma sahip şöminelerin kurulumları çok basit. Duvar tipi olanlar için iki adet vida yeterli oluyor. Yer tipi olanları ise halı da dahil olmak üzere tüm zeminlere koyabilir ve rahatça kullanabilirsiniz. 

Şöminelerin tamammı bio yakıt ile çalışıyor. Bu yakıtın yaklaşık 400ºC’de yanmasıyla ortaya çıkan CO2 ve su buharı miktarı 2 mumun yanmasıyla ortaya çıkan değere eşdeğer. Şekerkamışı gibi lifli bitkilerden elde edilen bu yakıtın çok güzel bir görüntü sağlayan portakal-sarı bir alev rengi var. İnsan sağlığına ya da atmosfere zararı yok. Sadece 1 litre bioetanol ile yapılacak manuel ayara göre 2 ile 8 saat arasında alev elde edilebiliyor.

İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
Suadiye-Kadıköy İSTANBUL 
Tlf: (0216) 410 0 999






About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply