2013 yılının dekorasyon trendleri arasında eskiyle yeninin yeniden harmanlaması,pirinç mobiya ve aksesuarlar,zümrüt yeşili  ve canlı renkler,örgü,nakış gibi el işleri,etnik desenler,çiçek desenleri,parlak yüzeyler,ev sıcaklığında mutfakları sayabiliriz.
Pirinç:Pirinç mobilya veya aksesuarlar yine gündemde..Pirinçten yapılmış bir sehpa,vazo veya aydınlatma mekana ışıltılı bir hava katacaktır.
Afrika temaları:Zebra gibi hayvan postu desenleri yine moda..Halınızda veya pufunuzda zebra desenini kullanabilirsiniz.

Çiçek desenleri:Evinize çiçek desenleriyle baharı getirin.Özellikle beyaz fon üzerine renkli çiçek desenleri hem duvarda hem tekstil ürünlerinde karşımıza çıkıyor.Salondaki düz renk kanepenizin üstüne çiçek desenli yatıklar yerleştirebilir v eya çiçek desenli bir kanepeyle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.
 
 
Canlı renkler:2013 trend rengi zümrüt yeşili.. diğer renkler ise canlı,parlak renkler..Sarı renk de 2103 yılının renkleri arasında.
 

Antikalar:2013 yılında modern mobilyalarınızla antika eşyalarınızı birlikte kullanacaksınız.
 
 
 
El işi-örgü ve nakışlar

 
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Dekorasyonda 2013 yılının trend rengi:Zümrüt yeşili
Dekorasyonda hayvan postları ve desenleri

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply