» » PVC PENCERE FİYATLARI HESAPLAMADA METRETÜL TANIMI




PVC Pencere Fiyatlarımüşterilerimizin en fazla soru sorduğu alanın başında gelmektedir. PVC Pencere Fiyatları konusunun açıklanabilmesi için metre-tül kavramının net olarak ifade edilmesi gerekmektedir. Metre-tül, pvc pencerelerin fiyatlandırılmasında kullanılan, pvc pencerenin büyüklüğünü ve o pvc pencerede kullanılan ana profillerin toplam uzunluğunu tanımlayan birimdir. Bir pvc pencerenin ağırlığına ya da metrekaresine göre fiyatlandırılması hatalara sebebiyet verebilir. İşlevi, şekli veya büyüklüğü ne olursa olsun standartlara uygun olarak üretilmiş bir pvc pencerenin aksesuar, cam, mermer ve işçilik-montaj bölümlerini içine almayan metre-tül tanımı, pvc kapı ve pvc pencerenin fiyatlandırılmasında en doğru yoldur. Metre-tül hesabı ile ilgili detaylı bilgiyi Fıratpen PVC Pencere Fiyatları sayfasında bulabilirsiniz.

Metretül tanımının kapsadıkları

 

·                                 Kullanılan ana profiller (kasa profili, kanat profili, orta kayıt profili),
·                                 Ana profillerin içindeki destek sacları,
·                                 Contalar,
·                                 Bağlantı elemanları (vidalar, orta kayıt bağlantı takozları, çektirmeler)


Metretül tanımının dışındaki öğeler

 

·                                 Detay profiller (lambri profili, pervaz profili, köşe profilleri, vs..),
·                                 Aksesuarlar (tek açılım aks., çift açılım aks., sürme aks., çek aç aks., vs…),
·                                 Montaj malzemeleri (silikon, dübel, mermer, vs…)
·                                 Cam (tek cam, çift cam, üçlü cam, özel camlar, vs…)


Metre-tül fiyatına dahil olan maddeler, müşterinin üzerinde yorum yapamayacağı, bir pvc pencerenin olmazsa olmazlarıdır. Bu malzemeler, bir pvc pencere üretilirken kullanılması zorunlu olan; miktarı, şekli, işlevi standartlarla belirlenmiş ve sınırlanmış, pvc pencere sistemlerinin tabi tutulduğu testlerden başarı ile geçmesini sağlayacak tüm özellikleri bünyesinde barındıran malzemelerdir.
Metre-tül tanımının dışında kalan malzemeler ise müşterinin taleplerine göre şekillenir. Örneğin aynı pvc pencerede müşteri tek, çift, üç veya argon gazlı cam uygulaması talep edebilir. Veya aynı pvc pencereyi tek, çift ya da pivot olarak talep edebilir. Mermer kullanır ya da kullanmaz. Kolu alüminyum ya da pvc olarak kullanabilir. PVC Pencere üreticisinin yapması gereken, tekniğe aykırı isteklerde müşteriyi uyarmak, tüm uygulanabilir istekler için ayrı imalat programı yapmak ve pvc pencere fiyatlandırmasını belirlemektir.
Fıratpen’in ahşap desenli s70 seride tavsiye ettiği metre-tül fiyatı KDV Dâhil 12,50 TL’dir. Ceviz, sedir, maun, budaklı maun ve altın meşe ahşap desenli pvc pencere renk seçeneklerinden evinizin dekorasyonuna uygun seçim yapabilir, pvc pencere modelleri hakkında detaylı bilgi ve Fıratpen bayilerine Fıratpen PVC Kapı ve Pencere Modelleri adresinden ulaşabilirsiniz.

İç Mimar
 Pelin Pelister Akyürek
 Çatalçeşme Mh. Bağdat Cd. Ebru Apt. 483-B
 Suadiye-Kadıköy 
İSTANBUL Tlf: (0216) 410 0 999

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply