» » » » » » » Sizden Gelenler-9 , Adaşımın Yatak Odası


      Herkese Mutlu Cumalar, eminim hepiniz hafta sonu için planlar yapmaya başladınız bile. Umarım hepimizin haftasonu çok çok güzel geçer.
      Bugun yine Sizden gelenler bölümü ile karşınızdayım. Bugunkü blogumun konuğu sevgili Adaşım Bahar. Bahar'ın blogu ise Bahar Tasarım. Baharın yatak odası benim yatak odamla benzeşiyor. İlk fotoğrafları gördüğüm zaman inanın çok şaşırdım, çünkü ancak bu kadar benzerlik olurdu. Hem adaşım hem de zevklerimiz çok benziyor sevgili Bahar ile. Bahar 5 yıllık evli olmasına rağmen, ev alıp yeni evine taşınırken tüm eşyalarını yenileme fırsatı olmuş, romantik ve hareketli, üstünde yaşanmışlık olan çok da güzel bir evi olmuş.


Ütü Masası : Kervan mağazasından.


Şifonyerin üzerindeki tüm aksesuarlar: Englih Home


Ferforje beyaz yatak : Ikea,
Askı şeklindeki Çerçeve : Biev.

                   
                 Beyaz Dolaplar ve şifonyer; özel tasarım.




Bebek mavisi ayna aslında eskiden herkesin evinde olan varaklı oymalı içinde manzara resmi bulunan bir tabloymuş, Bahar'ın annesi bu tabloyu atmaya niyetlendiğinde Adaşım Bahar hemen olaya el koyup, çerçeveyi çok güzel bir mavi tonuna boyayıp, içine ayna kestirmiş ve acayip güzel olmuş, Bende böyle eski bir çerçeve bulsam bende onu bu şekilde değerlendirirdim sanırım, süper fikir. Ellerine sağlık sevgili adaşım.


    Ve Son olarak çok sirin bir aksesuar; Kuşlu duvar askısı: English Home,. Bende bu askılıktan almıştım , fakat duvara asmak halen kısmet olmadı :( 

    Yine çok güzel dolu dolu bir post oldu, tabiki Adaşım Bahar'ın sayesinde, ona buradan çok teşekkür ediyorum. Güzel evinde bir ömür boyu sevdikleriyle mutlu yaşar umarım.

         Eğer sizde evinizin fotoğraflarının blogumda yayınlanmasını isterseniz en az beş adet fotoğrafı açıklamalarıyla bana mail atmanız yeterli. baharmasali@gmail.com
                                                    Sevgiyle Kalın.
                                                 Mutlu haftasonları.

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply