» » İNŞAAT HATALARI - 4

Havalar ısınıyor, inşaat sezonu başlıyor yine. Kış boyunca ertelenen ve hayalleri kurulan tadilatların da önü açıldı. Bütçeler ayarlandı, dergilerden beğenilen fotoğraflar kesildi peki şimdi ne yapmalı?

Geçen sene Ayşe Hanım'ın banyosunda kırılan seramiği tamir eden Ahmet ustaya bir soralım, acaba bizim banyoyu ne kadara yapar?

Ya da geçen ay bizim bozulan kombiyi tamir eden bir Mehmet usta vardı onun  dayısı da marangozmuş, bir fiyat alalım.

Hayallerin suya düştüğü, paraların sokağa saçıldığı, sinirlerin gerilmekten kopma noktasına geldiği ve sonunda hayatınızda etmediğiniz bedduaların ağızınızdan çıktığı noktadan bir önceki karar anı işte bu andır :))


 
Süper lüks şömineli dairemizde üst kata çıkarken basamaklarınız da sıcacık olacak. Sadece ufak bir zahmet ile bir kaç basamağı zıplayarak çıkmanız gerekebilir. Malum, şömine bacamız dönen merdivenin ortasından geçiyor.

 Yahu gömme rezervuara ne gerek var abla? yani tesisatı taşımaya üşendiğim için değil sizin için söylüyorum bu hem ucuz hem de geniş ve ferah. Yalnız kapılar takılınca telefonlara çıkmayacağım haberiniz olsun. Sevgilerimle Ahmet Usta

 AAaaaa orada priz mi vardı? ben onu hediye paketi sandıydım da petek arkasına sakladıydım. Tüh!!


Duş aldığınız suyun taharet musluğuna bağlanması çok yaratıcı bir çözüm olmuş. Ayrıca su israfını minimuma indirmek için yapılan bu lavabo çözümüne de kocaman bir alkış istiyorum.



Yerden ısıtma sisteminde son nokta!!


Ve son olarak en temiz hava apartman merdiven boşluğundadır mantığıyla hareket eden zihniyetin klima dış ünite çözümü karşınızda.

 Bir sonraki İnşaat hataları yazısında buluşmak üzere sevgilerr  :)

İç Mimar
Pelin Pelister Akyürek

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply