» » YETİŞKİNLER İÇİN AĞAÇ ÜSTÜNDE KALE



 Hayat bazen gerçekten çok sıradan oluyor. Her sabah aynı saatte uyanıp tüm gün koşturmak sonra eve gitmek ya da alışveriş yapmak... belirli bir süre geçtikten sonra rutine bağlanan yaşantınız bir de bakmışsınız sizi tamamen esir almış.

Bazen ufak bir kaçamak öyle kurtarıcı olur ki sizi koca bir sene idare edebilir. Eve arkadaş davet etmek ya da misafirliğe gitmekten bahsetmiyorum ya da tatile çıkmaktan. Tamamen size ait, yalnız kalabileceğiniz belki de hayatınızdaki çözümsüz kalmış bazı noktaları sorgulayabileceğiniz bir iki gün yeterlidir. 

Ben her sene muhakkak böyle aralar vermeye çalışırım. Kalın bir perde gibi etrafıma çevirdiğim ve sınırlarını kendim belirlediğim hayatımda açtığım bu yırtık içeriye güneş ışığını davet eder. Kalın iplerle ördüğüm ve onlarca noktaya bağladığım örümcek ağına benzeyen rutin yaşantımın üzerinde yağmur sonrası kalan damlaları parlatır.

Arada kaçamak yapmak iyidir bu yüzden ya da sadece size özel bir mekan yaptırmak belki de. Eleştirileri umursamadan, sen artık yetişkin bir insan oldun iğnelemelerini duymazlıktan gelerek çocukluğun o kaygıdan uzak anlarını geçirebileceğiniz böyle bir şatoya sahip olmak istemez misiniz?

İç Mimar
Pelin Pelister Akyürek





About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply