Her cumartesi günü olduğu gibi bu cumartesi de kızımla başbaşaydık. Bütün hafta boyunca hasret kalınca tüm günü birlikte geçirmek paha biçilmez oluyor. Babamızı işe şutladıktan sonra ne yapsak acaba? diye ortalıkta dolanmaya başladık. Aklıma bir kaç hafta önce süslemek için aldığım gözlükler geldi. Hemen gözlükleri ve süsleri çıkartıp salon masamızı çalışma masasına dönüştürdük. Aşamaları paylaşırken hobi partnerim, mnik çırağım ve yeni mankenim Nil'e teşekkür ediyorum.


İşte bunlar gözlüklerimiz. Bir şeffaf, bir beyaz ve iki adet siyah olmak üzere dört tane "nerd" gözlüğümüz bulunmakta. Mini mini şirin süslerimiz ile dört ayrı konseptte gözlük yarattık.


Öncelikle süsleyeceğimiz gözlüğü iyice temizliyoruz. Sonrasında süsleme için kullanacağımız malzemeleri belirliyoruz. Bunlar belirli bir konseptte olursa gözlüğümüz daha havalı olacaktır :) Biz kardeşimin yurtdışından getirdiği Halloween temalı süsleri kullandık. En son adımda sağlam bir yapıştırıcıyla süsleri gözlük ile birleştiriyoruz hepsi bu kadar.



İkinci tasarımımızın adı Gökkuşağı. Gözlük çerçevesi siyah kalp şeklinde. Bu tasarımda da rengarenk süsler, siyah çerçeve ile birleşince ışıl ışıl parladılar.



 Üçüncü tasarımımızın adı kirazlı lolipop. Beyaz çerçeveyi kiraz ve lolipoplu süslerle süsledik.



Dördüncü ve son tasarımmımızın adı da Pembe Kedi. Bu gözlük kızımın favorisi oldu ve şirin bir poz vermeyi ihmal etmedi. :)




Bir D.I.Y projesi de böylece sona erdi. Biz çok eğlendik, umarım siz de yaparken çok eğleneceksiniz. 
SEVGİLER

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply