Tasarımın her alanında çalışan ve ürün veren biz tasarımcılar pembe bir denizde yüzüyormuş gibi görünsek de aslında çok kısıtlı bir bilinçli tüketici kitlesine hitabediyoruz. Seri ve ucuz üretilmiş kalitesiz malzemelerden imal edilen ürünler piyasayı ele geçirmişken tüketici kitle tasarım-emek ve kaliteyi sorgulamıyor malesef. 

Pek çoğu umursamazken umursayabilecek olan kullanıcılar da tanımadığı ya da duymadığı için tasarımcılara ve ürünlerine ulaşamıyorlar.
Ama artık internet var değil mi. Biz tasarımcılar olarak kişisel çabalarımız bir yanda dursun, tasarımcıyı ve tasarımı destekleyen projeler çoğalmaya başladı. Bu şekilde hem tasarımcıları ve yarattıkları markaları tanıtan hem de özel tasarım ürünleri kullanıcısıyla buluşturan siteler emek ve kaliteyi tanıtmak için adım yeni bir atmış oldular.


Başlığımda da belirttiğim gibi Stylegusto bu sitelerden biri.
Tamamen Türk Moda tasarımcılarının markalarına yer veren bu yepyeni tazecik site; net ve açıklayıcı görsel kullanımı ile özel tasarım ürünleri kullanıcıyla buluşturuyor. Emre Ertürk, Hatica Gökçe, Özlem Erkan, Pınar Arkun, Gamze Saraçoğlu, Ümit Ünal ve Songül Cabacı şu anda sitede çalışmaları sergilenen ve satışa sunulan tasarımcılar. Stylegusto ekibi çıktığı bu anlamlı yolculukta emin adımlarla ilerliyor.




About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply