» » İstanbul' kar yağdı.

    Dün sabah İstanbul günlük güneşlikken Anadolu yakasından Avrupa ya geçtik. Haberlerde kar yağacağını söylemişti fakat bu güneşi görünce insanın inanası gelmiyordu.
  Akşam saatlerinde yolların kapalı olcağını düşünüp işyerimizde erken çıktık. Bir yandan ibb trafiğe bakıyoruz, bir yandan trafik fm dinliyoruz. 1. köprü kilit kontak kapatmışlar. Sirkeci harem feribotu seferler iptal edilmiş , mecbur ikinci köprü yoluna girdik. Ben tabi sürekli şikayet ediyorum, keşke arabayı işyerinde bıraksaydık metrobüsle karşıya geçseydik diye.
   Bir süre sonra radyodan bir anons daha yapıldı metrobüsler rampayı çıkamadıkları için insanlar yollara inmiş yuruyorlarmış diye :(.


 
    Dur kalk yolda ilerledik saatlerce aç susuz, arabanın camından karlara uzanıp kar topu yapıp yandaki arabalara attık. (can sıkıntısı işte ). Ve 4 saatlik trafik çilesinden sonra eve vardım.
Camdan baktığımda, yollarda çoluk çocuk yaşlı genç kartopu oynuyordu. Karnımızı doyurduktan sonra tekrar attık kendimizi sokağa kardan adam yaptık. Karın keyfini çıkardık.
     Kar yağınca insan çocukluğuna dönüyor sanırım :)

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply