» » » MİNİMAL KONSOL TASARIMLARI

Salonlar, ev içerisinde yaşam alanlarıdır. Artık annelerimizin bile terk ettiği "Salonu kapatalım toplu kalsın, oturma odasında oturalım" devri tamamen sona erdi. Aile içindeki her bireyin kendisine ait bir odası bulunurken. Modern tasarımlı yaşam alanlarında aile bireyleri hem yemek yiyor, hem de dinleniyor. Fazla olan odalar çalışma, kütüphane ve hobi işlevleri için ayrılıyor.
Eski ağır klasik ve cüsseli mobilyalar yerlerini daha az alan kaplayan ve daha çok işlevi bir arada sunan mobilyalara terkediyorlar. Mekanın ferah olması için açık renkler ile fon oluşturulurken minimalist çizgilere sahip mobilyalar minimumda kullanılıyor.


Büyük kütlelere sahip olsalar da konsollar salonların vazgeçilemeyen parçalarıdır. Evinizde vereceğiniz davetlerde ya da özel gün kutlamalarında kullanacağınız malzemelerin depolanması için bir konsol muhakkak şarttır. Hem sade çizgilere sahip hem de salonunuzun şıklığına katkı sağlayacak minimalist çizgilerde bir kaç konsol tasarımı öneriyorum sizlere.







About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply