» » İstanbul Efendisi Tiyatro Oyunu


       Daha önce bahsetmiştim ya Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde , İstanbul Efendisi adlı müzikli oyunu seyrettik. İlk salona girdiğimizde sahnedeki dekorlar bir korku filminden fırlamış gibiydi.  Daha sonra oyun şenlenmeye hareketlenmeye başladı. Şarkılar  danslar ve canlı müzik ve tiyatro oyunu çok güzeldi. Bu oyunu seyrettikten sonra Türkiye'de ne kadar yetenekli oyuncular var diyorsunuz. Sahneye çıkan oyuncular, hem oyunculuklarını konuşturuyorlar, hem dans edip, hemde şarkı söylediler, müthişti. Oyun Osmanlı zamanında Lale devri sonrasındaki hıdırellez zamanında geçiyor, oldukça kalabalık bir ekip çıkıyor sahneye.  Aşağıdaki Fotoğraf oyunun fayton sahnesinde çekilmiş, çok güldüğüm bölümlerden biri buydu diğeri ise falaka sahnesiydi. 


                    Oyunun yazarı : Müsahipzade Celal, Yönetmen; Engin Alkan.
Engin Alkanı ilk TRT1 deki Yedi numara dizisiyle çok sevmiştik. Şu sıralar ise Tiyatro da Yönetmenliği ve oyunculuğuyla seyircisiyle buluşuyor.
           Oyun gerçekten çok eğlenceli ve çok komik, oldukça da uzun sürüyor, bilet bulması çok güç ama bilet bulabilirsem bir daha seyretmek istiyorum.
Oyunun fragmanını seyretmek isterseniz işte linki.


About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply