» » THE RIVER

Saat 01:11. Bilgisayarımı kapatıp yatmadan önce bloguma bir bakayım dedim. O da ne? bu saatte bile 8 kişi blogumu geziyor.!!
O zaman onlara ayıp olmasın okuyacak taze bir yazıları olsun dedim.


Peki ben bu saate kadar ne yaptım derseniz, yeni başlayan bir dizinin ikinci bölümünü seyrettim Cem ile birlikte. The River isimli dizi Amazon ormanlarında kaybolan bir araştırmacıyı arayan ailesi ve bu arayışı belgeleyen çekim ekibinin paranormal maceralarını anlatıyor.
İlk iki bölümü bir arada yayınlanan dizinin aslında bu izlediğimiz üçüncü bölümüydü. Gayet sürükleyici ve yüksek tempo ile başlayan dizi bence şimdiye kadar oldukça başarılıydı. Umarım aynı tempoda devam eder.




Dizi ile ilgili daha detaylı bir açıklama ise şu şekilde, yazıyı ise buradan aldım.

Casting:
Yapım: 2012, ABD
Yaratıcı: Mixhael R. Perry, Oren Peli
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen: Jaume Collet-Serra, Kenneth Fink, Michael Katleman, Jaume Serra, Dean White
Senaryo: Oren Peli, Michael R. Perry, Michael Green
Yapımcı: Justin Falvey, Darryl Frank, Steven Schneider
Görüntü Yönetmeni: Brent Anbe, Jeanie Bacharach, Gillian O'Neill
Sürüm: HDTVRiP.XviD - LOL

Oyuncular:
Bruce Greenwood, Joe Anderson, Leslie Hope, Eloise Mumford
Paul Blackthorne, Thomas Kretschmann, Daniel Zacapa, Shaun Parkes, Paulina Gaitan

Konu:
Ünlü yapımcı Steven Spielberg ve Paranormal Activity'in yapımcısı Steven Schneider'in yapımcılığını üstlendikleri yepyeni bir dizi geliyor: The River...
Paranormal Activity film serisinin senaryo yazarları da bu dizinin senaryosunu oluşturdular...
Heroes dizisinin yardımcı yapımcılarından Michael Green'in senaryo yazarları arasında olduğu The River; ABC kanalında gösterime giriyor.
2009 gösterimli Star Trek filmindeki Kaptan Pike karakterinden hatırlayacağımız Bruce Greenwood ve The Twilight-Saga serisinde
Alistair karakterini canlandıran Joe Anderson'ın başrollerini paylaşacağı dizi ilk 2 bölümüyle müthiş gürültü kopardı...

The River dizisi; vahşi yaşamın güzelliklerini bir tv programında halka ulaştıran televizyon kişiliği Emmet Cole’u konu alıyor.
Emmet; dünyanın dört bir yanında karısı Tess ve oğlu Lincoln en çok izlenen tv yapımlarından birini hazırlarlar.
Amazon’da eşi ve oğlu olmadan araştırmaya çıktığı bir gün Emmet ortalıktan kaybolur ve bir daha geri dönmez. 6 ay sürekli aranır.
6 ay sonra resmi olarak ölümünün açıklandığı gün; takip cihazından sinyal alınır. Sinyal Amazon'un pek bilinmeyen bir bölgesinden gelmektedir.
O'nu bulmaya kararlı eşi ve ikna ettiği oğlu; bir tv kanalı sponsorluğunda babasını ve kayıp kameramanı aramaya başlarlar.
Attıkları her adım yayımlanmak üzre kaydedilmektedir. Kurulan ekibe Emmet'le beraber kaybolan kameramanın kızı da katılır ve onun sayesinde gemiyi bulurlar.
Gemi kötü bir ruh haricinde boştur! Ve Emmett'in geride bıraktığı video kasetler haricinde...
Farkederler ki Dr Emmet Cole; Amazon ormanlarının hiç bilinmeyen bir bölgesinde büyüyü birşey aramak için gelmiştir. Şimdi amaçları aynı bilinmeyende Emmet'i bulmaktır...

Ekip Paranormal Activity'den olunca özellikle çekim teknikleriyle göz dolduruyor. Tekne içindeki çekimler genelde odalarda varolan kameralardan gösteriliyor.
Diğer olayları ise olayları çeken kameramanların gözüyle göreceksiniz. Böyle yapılarak olayın birebir içinde olduğunuz hissi çok güzel verilmiş.
Ormanda sizi kovalayan kötü ruhu kamerasıyla arkasına bakan kameramanın objektifinden görüyorsunuz ki sanki sizin peşinizde hissi veriliyor.
Gerilim ve gizem öğelerinin meraklısıysanız bu diziyi sakın kaçırmayın...

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply